info@zandbergschool.nl 0342 - 493 816 Route

Wij zijn een openbare basisschool in de wijk ‘de Vaarst’ in Barneveld.

De Zandberg is een kleine school met zo’n 80 leerlingen, waar we leren spelen, leren luisteren en leren leren. We hebben een onder-, midden- en bovenbouwgroep.

Kennismaken

Team

Cinda Laurens, Marjo Stolk, Nanke Bolster, Tamara Noordzij, Aurora Aalders, Dilian ter Stege, Linda de Wagt, Eugène Böcker

Wij werken op school met:

• leerkrachten: Cinda, Marjo, Nanke, Eugène en Tamara
  • onderwijsassistenten: Dilian en Aurora
  • intern begeleider: Betsy
  • conciërge: Henk
  • schoolleider: Linda

OBS de Zandberg is een van de 15 STEV scholen in de regio Amersfoort en omgeving. Wij werken samen aan de educatieve, maatschappelijke en persoonlijke ontwikkeling van elk kind.

Privacyverklaring en klachtenregeling

STEV verwerkt van al zijn leerlingen en diens ouders/verzorgers persoonsgegevens. STEV vindt een goede omgang met persoonsgegevens van groot belang en is zich bewust van de verplichtingen die de privacywetgeving aan ons stelt. We zijn dan ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens van u als ouder/verzorger en die van uw kind. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. In de privacyverklaring leggen wij u graag uit hoe wij met de persoonsgegevens van u en uw kind omgaan.