Nieuws

Facebook update

Woensdag, 3 juli 2019

Een les in het kader van natuniek/gezond gedrag in de praktijk van โ€˜Orthodontie Bindaโ€™. De bovenbouw was vandaag op bezoek bij een ort...   lees meer »

Facebook update

Zaterdag, 29 juni 2019

Creativiteit: Heerlijk op een tropisch eiland ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšฃ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ   lees meer »

Meer nieuws »

Buitenschoolse opvang

 

BSO BuitenGewoon

De sport-BSO van DOL FIJN, een fijne combinatie met sportbasisschool de Zandberg.
Kinderen van de Zandbergschool kunnen worden opgevangen bij de sport-BSO van DOL FIJN kinderopvang. Sinds eind 2017 halen wij de kinderen op van school (lopend of met de Stint) om ze een heerlijke sportieve middag te bieden.
 
Vraag jezelf eens af….
Ben je sportief?
Wil je je na een lange schooldag lekker uit kunnen leven?
Ben je graag buiten? In het bos of op het sportveld?
Heb je zin in een potje voetbal, hockey, dansen of een andere toffe sport?
Hou je van een uitdaging en gezelligheid?
Wil je weten welke sport bij jou past? 
Kom dan eens een middagje meedraaien op de sport-BSO bij MHCB. De club is op dit moment druk bezig met de realisatie van een nieuw clubgebouw, wat volgend jaar geopend zal worden. De kinderen worden dan opgevangen in een gloednieuw clubgebouw.

Naast ons dagelijks sportaanbod, bieden wij de kinderen uiteraard ook de gelegenheid om een spelletje te spelen, een boekje te lezen of iets te knutselen. Wij vinden het fijn als kinderen eigen initiatieven kunnen nemen, waar we samen op in kunnen spelen. Zo is het elke dag feest voor de kinderen!
 
Ophalen van school
Om de kinderen op te halen van de diverse scholen in Barneveld, maken wij gebruik van een mooie Stint. Te herkennen aan de fel oranje kleur! Zo zitten de kinderen lekker droog en kunnen wij naar diverse scholen rijden om de kinderen op te halen. Indien kinderen wat ouder zijn, kunnen ze ook zelf naar de BSO komen fietsen.

Openingstijden
Onze BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend aan de eindtijd van de school. We zijn geopend tot 18.00 uur.

Rondleiding of een meeloopmiddag
Heeft u vragen of wilt u een keer komen kijken? Neem dan contact op met de vestiging via telefoonnummer 06- 15637489 of Maarten Edelijn, manager BSO via telefoonnummer 06- 15397827 of e-mail maarten@dolfijnkinderopvang.nl  

Voor meer informatie/aanmelding bezoek onze website www.dolfijnkinderopvang.nl

Voorschoolse opvang


Ook voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7.30 uur, in combinatie met een contract op de BSO (schoolweken en/of vakantieweken). De kinderen worden op tijd in de klas  gebracht.

 
Voor meer info: 06- 15637489, of e-mail maarten@dolfijnkinderopvang.nl 
www.dolfijnkinderopvang.nl