Nieuws

Facebook update

Woensdag, 3 juli 2019

Een les in het kader van natuniek/gezond gedrag in de praktijk van โ€˜Orthodontie Bindaโ€™. De bovenbouw was vandaag op bezoek bij een ort...   lees meer »

Facebook update

Zaterdag, 29 juni 2019

Creativiteit: Heerlijk op een tropisch eiland ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšฃ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ   lees meer »

Meer nieuws »

Overblijven

Algemeen


Als ouder heeft u de mogelijkheid om uw kind tussen de middag op school te laten overblijven. Omdat obs de Zandberg het overblijven heeft ondergebracht in een stichting kunnen we het overblijven voor een gunstige prijs aanbieden nl. 1,50 euro per kind per keer.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt het overblijven georganiseerd door een team enthousiaste vrijwilligers. In de meeste gevallen zijn dit vrijwilligers die al jaren aan de school verbonden zijn.

Afhankelijk van de grootte van de groep overblijvende kinderen wordt het overblijven begeleid door 2 tot 4 vrijwilligers. de onderbouw kinderen blijven over in het overblijflokaal en de bovenbouw kinderen blijven over in de hal. de kinderen hebben vervolgens de moglijkheid om naar buiten te gaan om te spelen. De kinderen kunnen ook binnen blijven om spelletjes te doen, te tekenen, te lezen of gewoon lekker te spelen.

Structureel Overblijven

Structureel overblijven betekent dat uw kind wekelijks op vaste dagen over blijft. Structureel overblijven is alleen mogelijk middels betaling via automatische incasso. De aanmelding voor het overblijven is rond als het aanmeldingsformulier en het automatisch incasso ondertekend is ontvangen door de overblijfcoordinator. Op basis van het aantal keren dat uw kind structureel overblijft wordt het bedrag maandelijks (10 maanden) van uw rekening afgeschreven. Het structureel overblijven kan alleen maandelijks worden aangepast (zie aanmeldingsformulier).
 

Incidenteel Overblijven

Het is ook mogelijk uw kind incidenteel over te laten blijven wanneer u eenmalig gebruik wilt maken van het overblijven. Hiervoor dient vooraf een strippenkaart aan te schaffen van 7,50 of 10,- op het bankrekeningnummer dat vermeld staat in het aanmeldingsformulier. 
 

Pedagogisch Klimaat


De overblijfkrachten zijn getraind in de omgang met de kinderen en worden daarin geschoold. Hiermee wordt de houding van de overblijfkrachten naar de kinderen afgestemd op het Onderwijs dat op de Zandberg wordt geboden. Tevens beschikken alle overblijfkrachten over een verklaring omtrent het gedrag.


Heeft u vragen over het overblijven?
Dan kunt u altijd even mailen via info@zandbergschool.nl met de overblijfcoördinator:
 

Overblijfformulier 2017-2018
aanmeldingsformulier-incasso-de-zandberg-2017-2018.pdf
Download