Nieuws

Facebook update

Woensdag, 3 juli 2019

Een les in het kader van natuniek/gezond gedrag in de praktijk van โ€˜Orthodontie Bindaโ€™. De bovenbouw was vandaag op bezoek bij een ort...   lees meer »

Facebook update

Zaterdag, 29 juni 2019

Creativiteit: Heerlijk op een tropisch eiland ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐ŸŠ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿšฃ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ   lees meer »

Meer nieuws »


Peuterspeelzaal Buitengewoon


Op alle peuterspeelzalen van DOL FIJN wordt gewerkt met het VVE programma Piramide, waardoor er veel aandacht is voor de taalstimulering ,maar ook de basis-, sociale- en communicatieve ontwikkeling krijgen veel aandacht. Een waardevolle voorbereiding voor de basisschool.

Peuters die in aanmerking komen voor VVE volgen 3 dagdelen het VVE programma en komen in aanmerking voor een sterk gereduceerde ouderbijdrage. Hiervoor is een indicatie van het consultatiebureau noodzakelijk. Door middel van het VVE programma kunnen de peuters zich spelenderwijs ontwikkelen onder deskundige leiding.

Peuters zonder indicatie zijn ook van harte welkom! U komt dan in aanmerking voor 1 of 2 dagdelen, indien er ruimte is kan in overleg ook een 3e dagdeel afgenomen worden.
Op de peuterspeelzaal komen per dagdeel tot circa 14 peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Twee ervaren pedagogisch medewerkers die VVE gecertificeerd zijn begeleiden de peuters in hun spel. De doorgaande ontwikkelingslijn wordt van iedere peuter goed gevolgd en beschreven zodat er een professionele overdracht aan de basisschool van uw kind kan plaatsvinden..

De openingstijden per 1 maart 2018 zijn:
Maandagochtend               8.30-12.00uur
Dinsdagochtend                 8.30-12.00uur
Donderdagochtend            8.30-12.00uur 
We hopen u op deze wijze voldoende geïnformeerd te hebben. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons servicebureau 0342-423617 of per mail info@dolfijnkinderopvang.nl.